Cardamom-Biscuiți Cu Zahăr Portocaliu

Cardamom-Biscuiți Cu Zahăr Portocaliu
Cardamom-cookie-urile cu zahăr portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 637 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de sare, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cardamom-Biscuiți Cu Zahăr Portocaliu, Coroană de Paște Muscovado zahăr portocaliu și Cardamom, și Biscuiți Cu Zahăr Cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, cardamomul și 1/2 lingurițăsare într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosindmixer electric, bateți untul într-un castron marepână la crem, aproximativ 2 minute. Treptatadăugați 1 cană plus 2 linguri de zahăr; batepână la lumină și pufoasă, aproximativ 3 minute. Beatin coaja de portocala fin ras si vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ou; bate pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați 1/3 de făinăamestec; bate la viteză mică doar pentru a amesteca.
4
Adăugați făina rămasă în 2 adaosuri, bătândla viteză mică doar până la amestecare. Refrigeratpână când este suficient de ferm pentru a se modela, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare minge de jumătate. Aplatizați în discuri și înfășurați-lplastic. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se desfășura,aproximativ 45 de minute. Faceți înainte: aluatul poate fipregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
6
Lăsați aluatul răcit să stea la camerătemperatura până când este suficient de moale pentru a se rostogoli,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la350 buc.F. tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o grosime generoasă de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Tăiați cookie-urile folosind freze festivecookie. Transferați cu grijă bucătăriila foile de copt pregătite, distanțând 1 inchîn afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Se presară cu zahăr brut. Gatherdough resturi în minge. Aplatizați,acoperiți și congelați aluatul până când este suficient de ferm să se rostogolească din nou, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
AluatAluat
11
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor,aproximativ 16 minute, rotind foile la jumătateprin coacere pentru gătit uniform. Cu grijăalunecați hârtia pergament cu fursecurirack-uri pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
12
Lăsați foile de copt să se răcească complet, apoi repetați procesul cualuat rămas, căptușind foile cu pergament proaspăt între loturi. Faceți înainte: cookie-urile pot fi făcute cu 3 zile înainte.Păstrați cookie-urile în recipiente etanșetemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
13
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor și lamagazine de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
1
Pentru fursecurile cu un aspect mai clasic de vacanță, faceți o glazură rapidăamestecând zahăr pudră cu puțin delapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
2
Întindeți glazura pe fursecuri, apoise presară cu zahăr colorat sau deasupra cucomboane mici. Pentru a adăuga și mai multă culoare, nuanțațiglazura cu colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cookie-uriCookie-uri
3
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista