Cardamom-Biscuiți Cu Zahăr Portocaliu

Cardamom-cookie-urile cu zahăr portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 637 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de sare, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cardamom-Biscuiți Cu Zahăr Portocaliu, Coroană de Paște Muscovado zahăr portocaliu și Cardamom, și Biscuiți Cu Zahăr Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, cardamomul și 1/2 lingurițăsare într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosindmixer electric, bateți untul într-un castron marepână la crem, aproximativ 2 minute. Treptatadăugați 1 cană plus 2 linguri de zahăr; batepână la lumină și pufoasă, aproximativ 3 minute. Beatin coaja de portocala fin ras si vanilie.
Adăugați ou; bate pentru a amesteca.
Adăugați 1/3 de făinăamestec; bate la viteză mică doar pentru a amesteca.
Adăugați făina rămasă în 2 adaosuri, bătândla viteză mică doar până la amestecare. Refrigeratpână când este suficient de ferm pentru a se modela, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare minge de jumătate. Aplatizați în discuri și înfășurați-lplastic. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se desfășura,aproximativ 45 de minute. Faceți înainte: aluatul poate fipregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Lăsați aluatul răcit să stea la camerătemperatura până când este suficient de moale pentru a se rostogoli,aproximativ 15 minute.
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la350 buc.F. tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie de pergament.
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o grosime generoasă de 1/8 inch.
Tăiați cookie-urile folosind freze festivecookie. Transferați cu grijă bucătăriila foile de copt pregătite, distanțând 1 inchîn afară.
Se presară cu zahăr brut. Gatherdough resturi în minge. Aplatizați,acoperiți și congelați aluatul până când este suficient de ferm să se rostogolească din nou, aproximativ 10 minute.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor,aproximativ 16 minute, rotind foile la jumătateprin coacere pentru gătit uniform. Cu grijăalunecați hârtia pergament cu fursecurirack-uri pentru a se răci complet.
Lăsați foile de copt să se răcească complet, apoi repetați procesul cualuat rămas, căptușind foile cu pergament proaspăt între loturi. Faceți înainte: cookie-urile pot fi făcute cu 3 zile înainte.Păstrați cookie-urile în recipiente etanșetemperatura camerei.
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor și lamagazine de alimente naturale.
Pentru fursecurile cu un aspect mai clasic de vacanță, faceți o glazură rapidăamestecând zahăr pudră cu puțin delapte.
Întindeți glazura pe fursecuri, apoise presară cu zahăr colorat sau deasupra cucomboane mici. Pentru a adăuga și mai multă culoare, nuanțațiglazura cu colorant alimentar.