Carciofi Ripieni:Anghinare Umplute

Carciofi Ripieni:Anghinare Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carciofi Ripieni:anghinare umplute. O porție conține 311 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni), Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Angelina ' s Carciofi Imbottiti (anghinare umplute) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pâinea în apă, apoi scoateți-o din apă și stoarceți lichidul rămas. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Tăiați fiecare anghinare tăiată în 2 bucăți și țineți-o într-o baie de apă la care s-a adăugat sucul de lămâie până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați carnea de vită, pâinea înmuiată, 1 ou, 1 cățel de usturoi, 1 linguriță de sare și un vârf de piper negru proaspăt măcinat și amestecați bine pentru a combina. Formați amestecul în 24 de bile în formă ovală cu diametrul de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți bucățile de anghinare din apa acidulată și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Așezați 1 chiftea între 2 bucăți de anghinare, apăsând pentru a ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Rotiți fiecare" sandwich " în făină, îndepărtând excesul și așezați fiecare pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Într-un castron mic, bateți restul de 2 ouă și adăugați un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Într-o oală mare, cu fundul greu, încălziți 1 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat. Înmuiați anghinarea în amestecul de ouă, lăsați excesul să se scurgă și gătiți în uleiul încins până se rumenesc pe toate părțile. Lucrați în loturi, dacă este necesar, pentru a evita scăderea temperaturii uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți anghinarea din ulei cu un păianjen sau o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține anghinarea într-un singur strat, aranjați anghinarea și adăugați roșiile și sucurile lor, restul de 1/4 cană de ulei de măsline, cățelul de usturoi rămas, ceapa, pătrunjelul și sarea și piperul, după gust. Gatiti la foc mediu, coborand daca este necesar pentru a evita arderea, timp de 20 pana la 30 de minute, pana cand lichidele au o consistenta destul de groasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista