Carbonara Light Linguine
Rețeta Light Linguine Carbonara poate fi făcută în aproximativ 25 de minute . Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii , 19 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal ieftin. Această rețetă de la Taste of Home necesită mazăre, ou, lapte evaporat și fulgi de piper. Această rețetă este pe placul a 71 de bucătari și bucătari. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Linguine Alla Carbonara , Linguine cu scoici - Linguine alle Vongole și Carbonara de varză de Bruxelles cu fettuccini .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți linguine conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând mazăre în ultimele 2 minute de gătit. Între timp, într-o cratiță mică, bateți oul, laptele, ardeiul roșu, fulgii de ardei și ardeiul; gătiți și amestecați la foc mediu-mic până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură și un termometru arată cel puțin 160°. Se amestecă 1/4 cană de brânză și bacon; se ia de pe foc.
Scurge linguine; înapoi la cuptorul olandez.
Adăugați sos; arunca pentru a acoperi.
Serviți cu brânză rămasă.