Caramele popcorn scoarță
Coaja de popcorn Toffee necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.13 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 637 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte, ciocolată, pungi g popcorn de caramel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coaja De Caramel De Migdale, Caramele Covrig Scoarță, și Coaja De Caramele Covrig.
Instrucțiuni
Tapetați o tavă de copt de 20 x 30 cm cu pergament de copt. Topiți separat ciocolata cu lapte și ciocolata albă, apoi lăsați să se răcească ușor.
Se toarnă cea mai mare parte a ciocolatei pe tavă, învârtindu-se aproximativ împreună.
Se presară peste floricelele de caramel, apoi se strecoară peste laptele rămas și ciocolata albă și se răcește până se fixează. Rupeți în bucăți mari înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru scoarță. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.