Caramele Orange Cr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați caramele Orange Cr Aproxumme. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 363 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de ouă și gălbenușuri de ou, portocale de buric, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cafea Creme Caramele, Caramele De Toamnă Cr Cmormme, și Cremă de lapte de capră caramele.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja din portocale, apoi stoarceți suficient suc pentru a măsura 1 cană.
Se toarnă sucul printr-o sită fină într-o cratiță grea de 2 litri, aruncând pulpa și se amestecă 1 cană de zahăr. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe, fără a amesteca, dar se spală cristalele de zahăr cu o perie înmuiată în apă rece și se curăță spuma după cum este necesar, până când siropul începe să devină auriu, aproximativ 5 minute. Continuați să fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când siropul este un caramel auriu profund. Împărțiți imediat caramelul între ramekine, înclinându-vă dacă este necesar pentru a acoperi fundul.
Preîncălziți cuptorul la 325 F și linia de jos a unei mici tigaie cu un prosop de bucătărie pliat.
Aduceți laptele și coaja doar la foc mic la foc moderat, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile și restul de 3/4 cană de zahăr într-un castron mare, apoi amestecați în lapte cald.
Se toarnă cremă prin sită fină într-un castron, apăsând și aruncând solidele. Împărțiți cremă între ramekins și aranjați ramekins în tigaie.
Adăugați cu grijă suficientă apă fierbinte pentru a tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crema este doar setată (dar încă tremură ușor în centru), 50 de minute până la 1 oră. Rulați un cuțit subțire în jurul fiecărei părți a fiecărui ramekin pentru a slăbi, apoi transferați ramekins într-un raft și răciți. Rece, acoperit slab, cel puțin 2 ore.
Pentru a desface, inversați plăcile peste ramekins și inversați cremele pe plăci.
* Pentru a face 1 caramel CR mare în loc de cele individuale, coaceți într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci în baie de apă fierbinte 1 până la 1 1/4 ore. * Caramelele crinculme pot fi răcite până la 2 zile.