Caramele moi de mere-cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.29 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 386g de grăsime, și un total de 8582 calorii. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de smântână grea, apă, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caramele De Cidru De Mere, Caramele De Cidru De Mere, și Caramele De Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, fierbeți cidrul de mere la foc moderat, amestecând ocazional, până se reduce la 1 cană, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se toarnă cidrul redus într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Căptușiți o tigaie cu margini de 9 x 13 inci cu folie și acoperiți folia cu spray de gătit antiaderent. Într-o cratiță medie, combinați smântâna grea și laptele condensat și aduceți la foc mic la foc moderat; păstrați amestecul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Tarhon Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-o altă cratiță mare, combinați zahărul cu cidrul de mere redus, siropul de porumb, apa și sarea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Bateți cu grijă untul până se topește. Se amestecă treptat amestecul de cremă caldă până se încorporează. Gatiti la foc moderat, amestecand frecvent, pana se formeaza un caramel auriu si temperatura ajunge la 245 pe un termometru cu bomboane, aproximativ 45 de minute. Se amestecă scorțișoara, condimentul și cuișoarele și se răzuie caramelul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați să se răcească complet, apoi dați la frigider caramelul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Periați ușor o foaie de hârtie pergament cu ulei. Răsturnați caramelul pe pergament și îndepărtați folia. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați caramelul în benzi late de 1 inch, apoi tăiați blocul transversal în dreptunghiuri de 1/2 inch. Înfășurați fiecare caramel într-un pătrat de hârtie pergament sau un înveliș de bomboane și răsuciți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară