Caramele Moi De Cidru De Mere

Caramele Moi De Cidru De Mere
Caramele moi de mere-cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.29 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 386g de grăsime, și un total de 8582 calorii. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de smântână grea, apă, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caramele De Cidru De Mere, Caramele De Cidru De Mere, și Caramele De Cidru De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, fierbeți cidrul de mere la foc moderat, amestecând ocazional, până se reduce la 1 cană, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă cidrul redus într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Căptușiți o tigaie cu margini de 9 x 13 inci cu folie și acoperiți folia cu spray de gătit antiaderent. Într-o cratiță medie, combinați smântâna grea și laptele condensat și aduceți la foc mic la foc moderat; păstrați amestecul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-o altă cratiță mare, combinați zahărul cu cidrul de mere redus, siropul de porumb, apa și sarea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Bateți cu grijă untul până se topește. Se amestecă treptat amestecul de cremă caldă până se încorporează. Gatiti la foc moderat, amestecand frecvent, pana se formeaza un caramel auriu si temperatura ajunge la 245 pe un termometru cu bomboane, aproximativ 45 de minute. Se amestecă scorțișoara, condimentul și cuișoarele și se răzuie caramelul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească complet, apoi dați la frigider caramelul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Periați ușor o foaie de hârtie pergament cu ulei. Răsturnați caramelul pe pergament și îndepărtați folia. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați caramelul în benzi late de 1 inch, apoi tăiați blocul transversal în dreptunghiuri de 1/2 inch. Înfășurați fiecare caramel într-un pătrat de hârtie pergament sau un înveliș de bomboane și răsuciți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Serviți sau împachetați caramelele în cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Revista