Caramele Cu Rom Cu Unt
Unt rom caramele ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 64. Un amestec de rom, vanilie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 6%. Rețete similare sunt Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), Caramele Cu Rom Cu Unt, și Caramele Cu Unt Sărat.
Instrucțiuni
Aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu hârtie pergament și pergament de ulei.
Aduceți zahărul brun, smântâna, untul, sarea și 1/4 cană de rom la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, amestecând până când untul este topit, apoi fierbeți la foc moderat, amestecând frecvent, până când termometrul înregistrează 248 circulatorf (etapa cu bilă fermă), aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și restul de linguriță de rom.
Se toarnă în tava de copt și se răcește complet până când este ferm, 1 până la 2 ore. Inversați caramelul pe o tăietură, apoi aruncați pergamentul și întoarceți caramelul cu partea lucioasă în sus.
Tăiați în pătrate de 1 inch.
Caramelele se păstrează, stratificate între pergament, într-un recipient etanș 1 săptămână.