Caramele
Caramelul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 947 calorii, 8g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de migdale tăiate, nuci măcinate, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Cupcakes cu Quinoa cu caramel de vanilie cu glazură de caramel, și Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Gatiti untul si urmatoarele 4 ingrediente intr-o cratita grea la foc mare, amestecand constant, 15-18 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 31
Se ia de pe foc și se toarnă imediat peste migdale (nu se răzuie tigaia).
Se presară imediat cu bucăți de ciocolată și se întinde uniform la 1/2 inch din părți.
Se presară cu nuci măcinate și se lasă să stea până se întărește. Se rupe în bucăți mici și se păstrează într-un recipient etanș.