Caramel Zmeura Banana Napoleon

Caramel Zmeura Banana Napoleon
Caramel zmeură Banana Napoleon ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 5 porții cu 502 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, lapte, rulouri de semilună și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure, Zmeură Mille Feuille (Napoleon), și Budinca De Vanilie Zmeura Napoleon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. desfășurați aluatul și separați - l în 4 dreptunghiuri. Ciupiți perforațiile pentru a sigila. Folosiți sucitorul pentru a netezi perforația ciupită (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați fiecare dreptunghi în patru bucăți, formând dreptunghiuri de 3x2 inci .
3
Așezați pe o foaie de cookie neagră sau căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Presărați fiecare cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Între timp, într-un castron mediu, bateți laptele și amestecul de budincă cu sârmă, până când amestecul începe să se îngroașe și se lasă la frigider timp de 30 de minute până când este frumos și setat.Îndoiți în topping biciuit. (pentru o pregătire avansată vă puteți opri aici, acoperiți budinca și dați-o la frigider câteva ore până când este gata de servit)pentru a servi, construiți fiecare napoleon începând cu unul dintre pătratele crocante de semilună. Dollop pe amestecul de budincă de vanilie. Se acoperă cu fructe feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați o a doua semilună crocantă și mai multă budincă și fructe. Se acoperă cu o a treia crocantă, o lingură de budincă, o felie de zmeură și banană și se stropește cu topping de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
(carton Bloc)(carton Bloc)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista