Caramel Topped Cream Puffs
Caramel Topped Cream Puffs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete laterale. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 468 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, frișcă ușor și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Caramel Topped Cream Puffs, Pufuri de înghețată cu coniac-Caramel, și Pufuri Cu Cremă De Mere Caramel.
Instrucțiuni
Echipament Special: o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mare; 2 foi de prăjituri, bine unse sau 1 căptușită cu hârtie pergament și 1 unsă sau căptușită cu covorașe de copt antiaderente; o baie de apă cu gheață; și o mini lingură de înghețată
Faceți pufurile de cremă: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Combinați apa, untul, sarea și zahărul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Când fierbe, scoateți imediat tigaia de pe foc. Amestecând cu o lingură de lemn, adăugați toată făina simultan și amestecați tare până când făina este încorporată, aproximativ 30 până la 60 de secunde. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, amestecând, 2 minute pentru a evapora o parte din umiditate.
Răzuiți amestecul într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosiți un mixer manual sau amestecați manual.)
Se amestecă la viteză medie. Cu mixerul în funcțiune, adăugați 3 ouă, câte 1 Odată, oprindu-vă după fiecare pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Se amestecă până când aluatul este neted și lucios și ouăle sunt complet încorporate. Aluatul trebuie să fie gros, dar ar trebui să cadă încet și constant din bătătoare atunci când le ridicați din castron. Dacă aluatul se agață încă de bătătoare, adăugați un alt ou și amestecați până se încorporează complet.
Folosind o pungă de patiserie, introduceți aluatul în "sărutări" de dimensiuni mușcate (aproximativ 1 1/2 inci) pe 1 dintre foile de prăjituri.
Scufundați degetul în făină și împingeți punctele în jos pentru a netezi orice denivelări.
Coaceți 15 minute, apoi reduceți focul la 375 grade F și coaceți până se umflă și se rumenesc ușor, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Încercați să nu deschideți ușa cuptorului prea des în timpul coacerii.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt.
Se toarnă zahărul în centrul unei cratițe adânci. Turnați cu grijă apa în jurul zahărului, încercând să nu stropiți zahăr pe părțile laterale ale tigaiei. Nu amestecați; trageți ușor degetul prin Centrul zahărului pentru a-l umezi. La foc mare, aduceți la fierbere completă și gătiți fără agitare, învârtind oala ocazional pentru a uniformiza culoarea, până la culoarea chihlimbar-caramel, 10 până la 20 de minute. Când amestecul este gata, scoateți vasul de pe foc și odihniți fundul în baia de gheață timp de 15 secunde pentru a opri gătitul.
Scufundați partea superioară a fiecărui puf de cremă în caramel și așezați-l cu caramel în jos, cu baza lipită drept în sus, pe cealaltă foaie de prăjituri unsă. Caramelul se va împrăștia ușor în jurul pufului și se va întări și va dezvolta un picior. (Când întoarceți pufurile mai târziu, acesta va fi un "capac" plat neted pentru fiecare profiterol.)
Se lasă să se răcească până se fixează, cel puțin 10 minute.
Când sunteți gata de servit, întoarceți cu grijă pufurile și tăiați fiecare 1 orizontal în 1/2 folosind un cuțit lung zimțat. Umpleți fiecare cu o lingură mică de înghețată sau cu frișcă îndulcită, aromată.
Așezați capacul deasupra și serviți imediat.