Caramel, portocale și înghețată de curmale cu fistic fragil

Caramel, portocale și înghețată de curmale cu fistic fragil
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Caramelul, portocala și înghețatele de dată cu fistic fragil ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, portocalele ombilicului, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caramel, portocale și înghețată de curmale cu fistic fragil, Mere Caramel Fistic-Portocaliu, și Înghețată de cafea vietnameză cu arahide zdrobite fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și împărțiți portocalele peste un bol; strângeți membranele pentru a extrage sucul. Aruncați membranele. Rezervați 1/4 cană de suc pentru sos; așezați secțiunile portocalii într-un bol mediu. Acoperiți și răciți în recipiente separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați fisticul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți 1/2 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent (aproximativ 2 minute). Gatiti pana la aur, fara agitare (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă caramel peste fistic; se răcește complet. Rupeți fragil în bucăți mari; așezați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Adăugați 1 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand orice caramel ramas in tigaie se dizolva; aruncați. Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați restul de 2 linguri de zahăr și 2 linguri de apă în tigaie la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent (aproximativ 1 minut). Gatiti pana la aur, fara agitare (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți din căldură; adăugați cu grijă 1/4 cană suc de portocale rezervat, amestecând până se dizolvă zahărul. Întoarceți tigaia la foc și gătiți doar până se dizolvă caramelul, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Combinați amestecul de suc de portocale, secțiunile portocalii, curmalele și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
DateDate
9
Se servește peste înghețată; deasupra cu fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista