Caramel Mere-Fulgi De Ovăz Cookie-Uri

Caramel Mere-Fulgi De Ovăz Cookie-Uri
Cookie-urile Caramel Apple-ovaz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 22 de porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr brun, făină de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Mere Caramel, Fulgi De Ovăz Caramel Cookie-Uri De Mere, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz-Stil De Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foile de biscuiți cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați mere, vanilie și ou; bate la viteză mică 30 de secunde (amestecul va fi cocoloase). Cu mixerul care rulează la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină, puțin câte puțin, bătând până se combină. Se amestecă chipsurile de butterscotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Folosind o lingură medie de prăjituri, aruncați aluatul la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri. Scufundați degetul mare în făină suplimentară; apăsați în centrul fiecărui cookie pentru a crea depresie. Umpleți fiecare cu o bucată de unt de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți aproximativ 22 de minute sau până când cookie-urile sunt setate și aurii în jurul marginilor. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie-uri la rafturile de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții22
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista