Caramel-caramele-plăcintă cu mere cu nuci pecan ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cristale de zahăr decorator, zahăr granulat, mere de scorțișoară de dimensiuni gustare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mere, pere și afine crocante cu nuci pecan și înghețată de scorțișoară, Caramele Caramel Mere Dip, și Caramel-Caramele Mere Dip.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.Acoperiți foaia de biscuiți cu folie; pus deoparte. Într-o cratiță de 4 litri, gătiți toate ingredientele de umplutură, cu excepția caramelului de caramel, la foc mediu, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când untul se topește și amestecul dezvoltă "suc."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Dip
Unt
Cookie-uri
Caramele
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Derulați 1 crustă; crustă netedă cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Presărați 1/4 cană de nuci pecan pe crustă, lăsând 1 1/2 inci în jurul marginii. Folosind sucitor, apăsați pecanele în crustă fără ca acestea să se rupă prin cealaltă parte a crustei. Rulați spatula sub crustă; așezați-o în farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci, cu pecan în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Puneți jumătate din amestecul de umplere în crustă. Lingura și răspândirea caramel dip uniform peste partea de sus. (Sugestie: folosiți 1 linguriță pentru a măsura și o altă linguriță pentru a răzui dip din lingură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Puneți cealaltă jumătate din amestecul de umplere deasupra. Derulați a doua crustă; crustă netedă cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Presărați restul de 1/4 cană de nuci pecan pe crustă, lăsând 1 1/2 inci în jurul marginii. Folosind sucitor, apăsați pecanele în crustă fără ca acestea să se rupă prin cealaltă parte a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Așezați crusta deasupra umpluturii, pecanii cu fața în sus. Marginea sigiliului și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Se amestecă împreună ou și jumătate și jumătate; perie ușor peste întreaga crustă, inclusiv marginea canelat, periaj ușor pe zonele care au nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ouă
9
Se presară uniform cu cristale de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
10
Tăiați 2 fante în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Așezați plăcinta pe foaia de prăjituri acoperită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
12
Coaceți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Coaceți cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până când sucul începe să buleze prin fante în crustă și crusta este maro aurie. Se răcește cu 1 oră și 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch