Caramel Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Caramel Apple Crisp, Caramel Apple Crisp, și Caramel-Măr Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Vas de copt cu unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Pulsați împreună făina, zahărul, untul, sarea și extractele într-un robot de bucătărie până se formează niște aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți deoparte 1/4 cană pentru umplere și transferați toppingul rămas într-un castron. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Gatiti zaharul intr-o cratita grea uscata de 2 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă suc de mere, unt și sare (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Puneți merele într-un castron mare și aruncați cu amestec de topping rezervat și caramel, apoi întindeți-le în vasul de copt. (Dish va fi foarte plin.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Împrăștiați aglomerări de topping peste mere, strângând mici mână de topping în aglomerări atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Coaceți până când merele sunt fragede și blatul este auriu și crocant, aproximativ 1 oră. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
* Toppingul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat la rece, acoperit.* Crisp este cel mai bine mâncat în ziua în care este făcut, dar orice resturi pot fi răcite, acoperite. Toppingul se va înmuia, dar puteți reîncălzi crocantul într-un cuptor de 350 de grade F.