Caramel Apple Crisp
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Caramel Apple Crisp. Această rețetă face 8 porții cu 215 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, suc de mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caramel Apple Crisp, Caramel Apple Crisp, și Caramel Apple Crisp.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Vas de copt cu unt
Pulsați împreună făina, zahărul, untul, sarea și extractele într-un robot de bucătărie până se formează niște aglomerări mari.
Puneți deoparte 1/4 cană pentru umplere și transferați toppingul rămas într-un castron. Se amestecă migdalele.
Gatiti zaharul intr-o cratita grea uscata de 2 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc.
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă suc de mere, unt și sare (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul.
Puneți merele într-un castron mare și aruncați cu amestec de topping rezervat și caramel, apoi întindeți-le în vasul de copt. (Dish va fi foarte plin.)
Împrăștiați aglomerări de topping peste mere, strângând mici mână de topping în aglomerări atunci când este necesar.
Coaceți până când merele sunt fragede și blatul este auriu și crocant, aproximativ 1 oră. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.
* Toppingul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat la rece, acoperit.* Crisp este cel mai bine mâncat în ziua în care este făcut, dar orice resturi pot fi răcite, acoperite. Toppingul se va înmuia, dar puteți reîncălzi crocantul într-un cuptor de 350 de grade F.