Caraibe Nemernic De Pui

Caraibe Nemernic De Pui
Caraibe nemernic de pui este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 346 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de slaw, sucul de lime, jalapeincloro chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Caraibe Nemernic De Pui, Caraibe Nemernic De Pui, și Caraibe Nemernic De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară sare și 1 linguriță. jerk condimente peste tot de pui; pus deoparte. Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti puiul pana se rumeneste pe ambele parti si fiert, 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, aruncați împreună 1 linguriță rămasă. jerk condimente, jalapeo, scallions, suc de lămâie, 2 linguri. ulei de canola și amestec de slaw. Se condimentează ușor amestecul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați amestecul de legume pe un platou mare și acoperiți cu piept de pui gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe poate fi asociat cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
De culoare paie, cu un nas aromat, atât fructe înainte (litchi), cât și florale (trandafir sau violet). În gură atacul este suplu cu note de mango. Un vin robust, gras și puternic. Finisajul este neted și mătăsos, cu note de trandafiri și condimente și capul florilor de perete.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista