Caracatiță La Grătar În Stil Italian

Caracatiță La Grătar În Stil Italian
Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 306 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Dacă aveți boabe de piper, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vinete la grătar în stil Italian, Sandwich Portobello La Grătar În Stil Italian, și Roșii Umplute La Grătar – Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, așezați caracatița împreună cu vinul, boabele de piper, 1 lămâie tăiată în jumătate, plută și usturoi. Acoperiți cu apă cu 1 inch și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la foc mic și gătiți caracatița până când este fragedă când este străpunsă cu un cuțit ascuțit. (Oriunde de la 45 la 90 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
CaracatițăCaracatiță
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și lăsați caracatița să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se întinde uniform pe grătarul de cărbune. Alternativ, setați arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Aruncați caracatița cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CaracatițăCaracatiță
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați caracatița pe grătar și gătiți câteva minute pe ambele părți până când caracatița se rumeneste bine, dar rămâne totuși umedă, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați tentaculele de caracatiță, așezați pe un platou și stropiți cu uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CaracatițăCaracatiță
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Serviți imediat sau la temperatura camerei cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista