Capsicum Besan Sabji (ardei gras prăjit și făină de năut)
Capsicum Besan Sabji (ardei gras prăjit și făină de năut) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 181 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 79 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ardei iute, chimen măcinat, făină de naut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Capsicum Senagapindi Kura ~ Andhra Stil Capsicum Besan Se Amestecă Prăji, Capsicum Zunka-Capsicum Besan Subzi sau Fry / Capsicum s, și Broccoli ușor de prăjit și ardei gras roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina de naut, ardeiul iute roșu, chimenul, coriandrul și un vârf de sare într-un castron mic.
Așezați acest amestec de făină condimentat într-o tigaie din fontă și gătiți la foc mediu până când este parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron.
Întoarceți tigaia la foc mediu și încălziți uleiul sau ghee până la sclipire.
Adăugați semințele de muștar și gătiți, amestecând, până se stropesc, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapa și prăjiți până se înmoaie ușor, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardeiul gras tocat, un vârf de sare și amestecați până când este parfumat și amestecul este acoperit cu ghee/ulei, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la minim și lăsați sucurile de ardei gras să-l gătească, aproximativ 5 minute. Amestecați la intervale pentru a vă asigura că nu se lipeste de tigaie.
Când ardeii grași s-au înmuiat, adăugați amestecul de făină condimentat și amestecați energic pentru a amesteca făina cu uleiul și sucurile din tigaie, până când seamănă cu o consistență de ou amestecat, aproximativ 1 minut. Nu mai amestecați și lăsați vasul să gătească timp de 1 minut mai mult. Condimentează după gust cu sare.
Se servește fierbinte cu rotis și se ocupă de tadka.