Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 951 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ROM, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cappuccino-Fudge Cheesecake, Cappuccino Fudge Cheesecake, și Tort De Brânză Cu Cappuccino Marmorat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Măcinați mărunt fursecurile, ciocolata tocată, zahărul brun și nucșoara în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ciocolata
Cookie-uri
Nucșoară
2
Adăugați unt și procesați până când firimiturile încep să se lipească, răzuind vasul ocazional, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați firimiturile în tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci, cu laturi înalte de 3 inci. Înfășurați folie de plastic în jurul degetelor și apăsați ferm amestecul de firimituri în sus, până la 1/2 inch de marginea superioară, apoi peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Plastic
1
Aduceți frisca pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată și Kahl Apercul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Kahlua
3
Bateți până când ciocolata este topită și ganache este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă 2 căni ganache peste fundul crustei. Congelați până când stratul de ganache este ferm, aproximativ 30 de minute. Rezervați ganache rămas; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei pentru a le folosi mai târziu pentru a crea modelul de zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Pentru umplere
6
Poziționați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. cu ajutorul mixerului electric, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în făină. Se amestecă romul, pudra de espresso, cafeaua măcinată, vanilia și melasa într-un castron mic până când cafeaua instant se dizolvă; bate în amestecul de brânză cremă. Bateți în ouă 1 la un moment dat, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Măcinată
Cremă De Brânză
Melasă
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
7
Se toarnă umplutura peste ganache rece în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Așezați cheesecake pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți până când partea superioară este maro, umflată și crăpată la margini, iar Centrul de 2 inci se mișcă doar ușor atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Transferați cheesecake în raft. Se răcește 15 minute în timp ce se pregătește topping (partea de sus a cheesecake va cădea ușor). Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă topping peste cheesecake fierbinte, întinzându-se pentru a acoperi complet umplutura.
3
Coaceți până când toppingul este setat, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați cheesecake în raft. Refrigerați cheesecake-ul fierbinte pe raft până se răcește, aproximativ 3 ore.
5
Rulați un cuțit mic ascuțit între crustă și laturile tigaiei pentru a slăbi tortul; eliberați laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
6
Transferați cheesecake pe platou. Lingura rezervat ganache în sac de patiserie prevăzute cu vârful stea mici. Țeavă 6 linii diagonale deasupra cheesecake, spațiere 1 inch în afară. Repetați în direcția opusă, făcând zăbrele. Rozete de țeavă de ganache în jurul marginii superioare a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
7
Garnisiți cu boabe de cafea, dacă doriți. Se răcește până când zăbrelele sunt ferme, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 4 zile înainte. Înfășurați liber în folie, formând cupola peste zăbrele; păstrați la rece.)