Cappuccino-Fudge Cheesecake

Cappuccino-Fudge Cheesecake
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 951 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ROM, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cappuccino-Fudge Cheesecake, Cappuccino Fudge Cheesecake, și Tort De Brânză Cu Cappuccino Marmorat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați mărunt fursecurile, ciocolata tocată, zahărul brun și nucșoara în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
NucșoarăNucșoară
2
Adăugați unt și procesați până când firimiturile încep să se lipească, răzuind vasul ocazional, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați firimiturile în tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci, cu laturi înalte de 3 inci. Înfășurați folie de plastic în jurul degetelor și apăsați ferm amestecul de firimituri în sus, până la 1/2 inch de marginea superioară, apoi peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aduceți frisca pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată și Kahl Apercul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
KahluaKahlua
3
Bateți până când ciocolata este topită și ganache este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă 2 căni ganache peste fundul crustei. Congelați până când stratul de ganache este ferm, aproximativ 30 de minute. Rezervați ganache rămas; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei pentru a le folosi mai târziu pentru a crea modelul de zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Pentru umplere
6
Poziționați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. cu ajutorul mixerului electric, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în făină. Se amestecă romul, pudra de espresso, cafeaua măcinată, vanilia și melasa într-un castron mic până când cafeaua instant se dizolvă; bate în amestecul de brânză cremă. Bateți în ouă 1 la un moment dat, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MelasăMelasă
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
7
Se toarnă umplutura peste ganache rece în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Așezați cheesecake pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți până când partea superioară este maro, umflată și crăpată la margini, iar Centrul de 2 inci se mișcă doar ușor atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Transferați cheesecake în raft. Se răcește 15 minute în timp ce se pregătește topping (partea de sus a cheesecake va cădea ușor). Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă topping peste cheesecake fierbinte, întinzându-se pentru a acoperi complet umplutura.
3
Coaceți până când toppingul este setat, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați cheesecake în raft. Refrigerați cheesecake-ul fierbinte pe raft până se răcește, aproximativ 3 ore.
5
Rulați un cuțit mic ascuțit între crustă și laturile tigaiei pentru a slăbi tortul; eliberați laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Transferați cheesecake pe platou. Lingura rezervat ganache în sac de patiserie prevăzute cu vârful stea mici. Țeavă 6 linii diagonale deasupra cheesecake, spațiere 1 inch în afară. Repetați în direcția opusă, făcând zăbrele. Rozete de țeavă de ganache în jurul marginii superioare a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Garnisiți cu boabe de cafea, dacă doriți. Se răcește până când zăbrelele sunt ferme, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 4 zile înainte. Înfășurați liber în folie, formând cupola peste zăbrele; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)2551 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cookie-uri cutie de ciocolată wafercookie-uri cutie de ciocolată wafer23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpudră de espresso instant sau cristale de cafeapudră de espresso instant sau cristale de cafea9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete cremă de brânză, temperatura camereipachete cremă de brânză, temperatura camerei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) zahăr brun închis(ambalate) zahăr brun închis23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrom închisrom închis4maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmboabe de cafea espresso întregi măcinate (măcinare medie-grosieră)boabe de cafea espresso întregi măcinate (măcinare medie-grosieră)0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilKahl Oliva sau alt lichior cu aromă de cafeaKahl Oliva sau alt lichior cu aromă de cafea2Bucăți de caramele Heath Barmelasă cu aromă ușoară (ușoară) melasă cu aromă ușoară (ușoară)5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocatăciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocată3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional73 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat topit la caldunt nesărat topit la cald2Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbudincă instantă de lămâiebudincă instantă de lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista