Cappuccino Cupcakes

Cappuccino Cupcakes
Nevoie de o desert vegetarian? Cupcakes Cappuccino ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 255 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, albușurile de ou, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cappuccino Cupcakes, Cappuccino Cupcakes, și Cappuccino Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și pudra de espresso într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc, se bate până se dizolvă complet pulberea și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. În bolul mixerului stand sau în bolul mediu de amestecare cu mixer portabil, unt de smântână și zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a încorpora complet și răzuind bolul des. Bate în vanilie. Într-un castron separat, amestecați sau Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea, apoi adăugați la aluat alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul uscat. Răzuiți bine vasul între adăugiri. Nu intrați în panică dacă aluatul pare coagulat, se va coace bine. Tapetați cutii de briose cu hârtii de cupcake și umpleți fiecare 2/3.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți timp de 15 minute, apoi întoarceți și coaceți altul
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Un tester de tort sau un cuțit de tăiat introdus ar trebui să iasă curat. Aveți grijă să nu coaceți prea mult, deoarece aceste cupcakes se usucă ușor. Se lasă să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Combinați albușurile de ou, 3/4 cană zahăr, oțet și sare într-un bol de amestecare mediu sau într-un bol mixer. Setați peste apă fierbinte, asigurându-vă că vasul nu atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Bateți ocazional până când zahărul este topit și albușurile de ou sunt fierbinți la atingere. În timp ce albușurile se încălzesc, bateți laptele praf în 1/4 cană de zahăr rămasă. Odată ce amestecul de albușuri de ou este gata, îndepărtați și bateți cu mixerul portabil electric sau atașamentul biciului pe mixerul standului la a doua viteză cea mai mare. Odată spumos, se toarnă amestecul de zahăr și lapte praf în flux continuu, apoi se bate la cea mai mare viteză până când bezea ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Îndepărtați 1/4 de bezea într-un bol mediu de amestecare și pliați în pudră de espresso. Nu vă faceți griji cu privire la dezumflarea bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Pentru a decora: folosind un cuțit de unt sau o spatulă mică offset, întindeți bezea pe fiecare cupcake. Dip cuțit paring în bezea espresso și urmări o spirală pe partea de sus a fiecărui cupcake, apoi trageți prin spirală din exterior spre centru în mai multe puncte pentru a crea un model de pânză de păianjen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Serviți cupcakes imediat sau depozitați într-un recipient sigilat timp de până la 3 zile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista