Caponatan și Herb Polentan este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 599 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ciorbă de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caponatan și mămăligă din plante, Caponatan Și Mămăligă Din Plante, și Caponata cu mamaliguta Crostini.
Instrucțiuni
1
Așezați placa de tăiat lângă plită. Preîncălziți o oală mare și adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ulei, usturoi și piper zdrobit. Pe măsură ce tocați legumele (ardei, ceapă și țelină), adăugați-le în oală. Odată ce legumele sunt acolo, creșteți puțin căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă măslinele, caperele și stafidele. Sareți vinetele tăiate cubulețe și amestecați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Stafide
Capere
Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați roșiile, tăiate cubulețe și zdrobite, în oală și amestecați bine caponata pentru a combina. Acoperiți oala și gătiți caponata 15 până la 20 de minute, până când legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Mămăligă: aduceți 3 căni de bulion de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Mamaliga
6
Adăugați mămăligă și amestecați constant până când făina de porumb se adună împreună. Se amestecă ierburile, untul, brânza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Unt
Brânză
Piper
Ierburi
Sare
7
Întindeți mămăliga pe un platou de servire. Faceți o fântână superficială din centru și umpleți cu jumătate din caponata pregătită. Aceasta este o cină completă pe cont propriu, atât de bogată în vitamine și legume proaspete. Dați la frigider caponata rămasă pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Mamaliga
Kilograme De Mure (aproximativ
8
Dacă pregătiți o salată, păstrați-o simplă. Îmbrăcați verdele amestecat cu ulei, oțet, sare și piper. Caponata poate fi folosită și ca topping de bruschetta.