Caponata Panini picantă ... o postare de invitat de la Michael Natkin de la Herbivoracious

Caponata Panini picantă ... o postare de invitat de la Michael Natkin de la Herbivoracious
O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., picant Caponata Panini ... un post de oaspeți de la Michael Natkin de Herbivoracious ar putea fi un uimitor vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, capere, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bacon, pere & afumat Gouda Panini - post de oaspeți de la furculița gustoasă, Pachetele aromate de tofu ale lui Michael Natkin, și Michael Natkin pentru Sabich (Sandwich de vinete irakian-evreu).

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți uleiul din ardei în tigaie, rezervând ardeii. Dacă acest lucru nu a dat câteva linguri de ulei, adăugați puțin mai mult ulei de măsline, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați vinetele, ceapa, usturoiul și un vârf de sare kosher. Aruncați pentru a acoperi legumele cu ulei și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vinetele sunt bine fragede, rumenite si nu mai tin formele cubului, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați ardeii rezervați, caperele, măslinele, oțetul, zahărul, pasta de roșii, pudra de cacao, scorțișoara, mai multe măcinări de piper negru și rozmarin. Se amestecă bine și se fierbe încă 5 minute. Gustați și reglați condimentele. Este posibil să aibă nevoie de mai multă sare, oțet sau condimente pentru a crea o aromă echilibrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. În acest moment puteți rezerva caponata la frigider până la câteva zile sau puteți face panini corect away.To faceți panini, preîncălziți presa panini sau unitatea de gătit alternativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
6
Întindeți patru felii de pâine și acoperiți fiecare cu 1/2 cană de caponata și 1/2 cană de brânză. Acoperiți cu felia de pâine rămasă. Gatiti pana cand Painea se rumeneste si branza se topeste, aproximativ 4-5 minute. Folosind multă presiune pentru a produce un sandwich frumos comprimat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista