Caponata cu usturoi Crostini
Rețeta Caponata cu Crostini de usturoi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de stafide aurii, capere, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vinete Caponata Crostini, Vinete Caponata Crostini, și Caponata cu mamaliguta Crostini.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caponata, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vinetele, ceapa, ardeii grași și usturoiul tocat și sotati 5 minute. Se amestecă zahărul, sucul de lămâie și sarea; gatiti 1 minut. Se amestecă stafidele, caperele și nucile de pin.
Puneți amestecul de vinete într-un castron mare; se amestecă busuiocul.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti crostini, așezați felii de pâine pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 7 minute sau până la prăjit. Frecați părțile tăiate de cățel de usturoi peste o parte a fiecărei felii de pâine. Înveliți feliile de pâine cu spray de gătit și coaceți încă 2 minute.
Serviți caponata cu crostini.