Capon prăjit cu lămâie și cimbru
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Capon prăjit cu lămâie și cimbru ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 802 calorii, 57G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, jeleu de coacăze roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Capon prăjit cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, Pui prăjit cu lămâie și cimbru, și Pui prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Clătiți capon în interior și în exterior și aruncați orice exces de grăsime din cavitate. Pat capon uscat și sezon cavitate cu sare și piper. Puneți într-o tigaie mare de prăjire și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
În timp ce caponul stă în picioare, amestecați untul, coaja, cimbru, sare și piper într-un castron mic.
Întoarceți capul astfel încât cavitatea gâtului să fie cea mai apropiată de dvs. Pentru a slăbi pielea sânilor, ridicați clapeta gâtului și lucrați ușor degetele între piele și carne, având grijă să nu rupeți pielea. Glisați degetele în jos pe sân și de-a lungul ambelor părți până la coapse. Puneți jumătate din amestecul de unt uniform sub pielea fiecărui sân, apoi frecați în afara caponului pentru a distribui uniform.
Așezați 6 pene de lămâie în cavitatea păsării și legați picioarele împreună cu sfoară.
Prăjiți capon în mijlocul cuptorului, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, 1 1/2 ore. Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii din tigaie, apoi adăugați restul de 10 pene de lămâie în tigaie, aruncând cu sucuri de tigaie. Continuați prăjirea caponului, ungând la fiecare 15 minute, până când termometrul a introdus 2 inci în partea cărnoasă a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 170 de grade F, aproximativ 45 de minute mai mult.
Înclinați capon în tigaie pentru a turna sucuri în cavitate, apoi transferați Capon și pene de lămâie într-un platou de sculptură și lăsați să stea cu 20 până la 30 de minute înainte de sculptură. Nu curățați tigaia.
Grăsime degresată din sucurile de tigaie și tigaie de prăjire peste 2 arzătoare.
Adăugați apă și jeleu și deglazați tigaia fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 5 minute. Se condimentează sosul cu sare și piper, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Sculptați capon și serviți cu sos.