Capellini de fructe de mare cu șofran
Fructe de mare Capellini cu șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,11 USD pe porție. O porție conține 623 calorii, 50g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, paste capellini, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Capellini Cu Midii Și Scoici În Bulion Bogat De Șofran, Supă De Fructe De Mare Cu Șofran, și Paella Cu Fructe De Mare Șofran.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc moderat. Condimentați creveții și peștișorul cu sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti timp de 6 minute, intorcand o data, pana abia opac pe tot parcursul.
Transferați pe o farfurie.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc moderat.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă usturoiul, 1 lingură de pătrunjel, serrano chile și boia de ardei.
Adăugați bulionul de pui, sucul de scoici și șofranul, condimentați cu sare și dați la fiert.
Adăugați capellini și gătiți, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente și au absorbit cea mai mare parte a sosului, aproximativ 5 minute. Întoarceți creveții și peștișorul în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate și aruncați bine.
Transferați pastele în boluri și garnisiți cu restul de 1 lingură de pătrunjel.
Se servește cu pene de lămâie.