Capellini cu roșii și busuioc

Capellini cu roșii și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 693 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de paste de păr înger, busuioc suplimentar și parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 75 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Încercați Capellini cu roșii și busuioc, Capellini, roșii și șuncă cu busuioc și sos de usturoi, și Capellini Cu Roșii Cherry, Busuioc Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare și un strop de ulei în oală.
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci).
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți la foc mediu timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, cimbrul, 2 lingurițe de sare, piperul și fulgii de ardei roșu. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 5 până la 7 minute, aruncând ocazional, până când roșiile încep să se înmoaie, dar nu se descompun.
În timp ce roșiile se gătesc, adăugați capellini în oala cu apă clocotită și gătiți timp de 2 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți pastele, rezervând o parte din apa pentru paste.
Așezați pastele într-un bol mare de servire, adăugați roșiile și parmezanul și aruncați bine.
Adăugați o parte din apa de paste dacă pastele par prea uscate.
Serviți boluri mari de paste cu busuioc suplimentar presărat deasupra și un castron mare de parmezan suplimentar pe lateral.