Capace De Ciuperci De Cârnați
Capacele de ciuperci de cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de cârnați de porc în vrac condimentat, ciuperci cremini, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Capace De Ciuperci La Cuptor, Capace De Ciuperci Umplute, și Ciuperci Pizza Capace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Clătiți ciupercile. Scoateți tulpinile cu o lingură mică și salvați-le pentru o altă utilizare.
Într-un castron mic, amestecați cârnații cu pesmet. Amestec de cârnați de movilă în ciuperci, apoi așezați, umplut cu partea în sus, într - o margine de 10 pe 15 in. tigaie de copt.
Se fierbe 6 până la 7 in. de la căldură până când cârnații sunt bine rumeniți, aproximativ 5 minute. Ridicați ciupercile pe un platou, periați cu ulei și acoperiți cu frunze de pătrunjel.