Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan)

Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan)
Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 520 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, vin, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Escarole și fasole fierte (post pentru oaspeți), Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba, și Cannelloni De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Așezați foile de paste într-un castron mare sau vas de copt și acoperiți cu apă fierbinte. Se lasă să se înmoaie, agitându-le ocazional, până când sunt maleabile, cel puțin 30 de minute. Între timp, puneți ciupercile uscate într-o măsură lichidă de 2 litri și acoperiți cu 1 1/2 litri de apă fierbinte. Cuptor cu microunde la putere mare până la fierbere, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte și lăsați ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Scurgeți ciupercile și stoarceți uscat, rezervând lichid de înmuiere. Tăiați aproximativ ciupercile în bucăți de 1/2 până la 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
În timp ce trecutul și ciupercile se înmoaie, puneți cartoful dulce într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când cartoful nu prezintă rezistență atunci când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Scurgeți și transferați în vasul unui robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați sirop de arțar și 1 lingură de ulei de măsline și procesați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Alternativ, pentru a face fără procesor, treceți cartoful printr-un ricer într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se amestecă siropul de arțar și uleiul de măsline și se condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Încălziți canola sau uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ciuperci proaspete și înmuiate și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până când ciupercile sunt bine rumenite pe toate părțile, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru și gătiți, amestecând și aruncând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Adăugați 1 linguriță de sos de soia și 2 lingurițe de suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Întoarceți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați vin alb și gătiți, răzuind bucățile rumenite cu lingura de lemn. Se lasă să se reducă la jumătate, apoi se adaugă lichidul de înmuiere a ciupercilor împreună cu fasolea. Se fierbe la foc mic până se reduce cu 1/3, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
13
Adăugați escarola, sosul de soia rămas și sucul de lămâie rămas și condimentați după gust cu sare și piper. se fierbe la foc mic până când escarola se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
EscarolaEscarola
14
Turnați fasolea și escarola într - un vas de copt de 9 x 13 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
15
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
16
Transferați foile de paste pe un strat dublu de prosoape de hârtie și uscați-le pe ambele părți. Lucrând câte o bucată, așezați pastele plate pe tăbliță cu capătul scurt paralel cu marginea mesei, adăugați 1/8 de amestec de cartofi și 1/8 de amestec de ciuperci până la 1/4 din foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
17
Rulați foaia departe de dvs. într-un cilindru. Repetați cu toate cele 8 role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
18
Nestle se rostogolește în vasul de copt și se umezește blaturile lingând puțin din lichidul de tigaie peste ele. Acoperiți bine vasul cu folie și transferați-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
19
Coaceți timp de 20 de minute, îndepărtați folia și continuați să coaceți până când vârfurile de caneloni sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
20
Așezați imediat, așezând două caneloni pe fiecare farfurie și înconjurându-le cu fasole de unt și escarole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
CannelloniCannelloni
EscarolaEscarola
21
Presărați pătrunjel și stropiți cu ulei de măsline extravirgin suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
22
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista