Cannelloni cu tofu și spanac
Caneloni de tofu și spanac necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 374 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.01 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 347 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii g conserve, împachetați tofu de mătase și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cannelloni de spanac și nucșoară, Spanac și trei caneloni de brânză, și Cannelloni Cu Ciuperci De Spanac.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie, adăugați ceapa și 1/3 din usturoi și prăjiți 4 minute până se înmoaie.
Se toarnă roșiile, se condimentează și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și gătiți timp de 10 minute până când sosul se îngroașă.
Încălziți jumătate de ulei rămas într-o tigaie și gătiți încă 1/3 de usturoi timp de 1 min, apoi adăugați jumătate de nuci de pin și spanac. Ofiliți spanacul, apoi îndepărtați excesul de lichid. Whizz tofu într-un robot de bucătărie sau cu un blender de mână până se omogenizează, apoi se amestecă prin spanac cu nucșoară și puțin piper.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Se toarnă jumătate de sos de roșii într-un vas de 20 x 30 cm. Împărțiți amestecul de spanac între foile de lasagne, rulați și așezați deasupra sosului.
Se toarnă peste sosul rămas.
Coaceți timp de 30 de minute.
Se amestecă firimiturile cu usturoiul rămas și nucile de pin.
Presărați deasupra vasului, stropiți cu uleiul rămas și coaceți timp de 10 minute până când firimiturile sunt aurii.