Cannellini Minestrone

Cannellini Minestrone
Rețeta Cannellini Minestrone ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 253 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ciuperci porcini, ciorbă elvețiană sfâșiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Cannellini Bean Dip, și Cod afumat și Cannellini.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și clătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Combinați fasolea și 8 căni de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Combinați ciupercile și apa clocotită pentru a acoperi într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se scurge și se toacă.
6
Așezați 2 căni de fasole gătită într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; întoarceți fasolea în tigaie. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gătiți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă ciupercile, pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (prin ardei iute); gătiți timp de 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați amestecul de ceapă și chard la fasole în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când bietul este fraged. Supă de lingură în boluri individuale; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista