Cannellini Minestrone
Rețeta Cannellini Minestrone ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 253 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ciuperci porcini, ciorbă elvețiană sfâșiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Cannellini Bean Dip, și Cod afumat și Cannellini.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și clătiți fasolea.
Combinați fasolea și 8 căni de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Combinați ciupercile și apa clocotită pentru a acoperi într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Așezați 2 căni de fasole gătită într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; întoarceți fasolea în tigaie. Se amestecă sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gătiți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă ciupercile, pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (prin ardei iute); gătiți timp de 3 minute, amestecând frecvent.
Adăugați amestecul de ceapă și chard la fasole în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când bietul este fraged. Supă de lingură în boluri individuale; stropiți cu ulei.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon