Candy Bar Squares este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 269 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Candy Bar Cookie Squares, Candy Bar Cheesecake Squares, și Unt De Arahide Bomboane Bar Pătrate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți untul sau margarina cu zaharurile albe și maro până când sunt ușoare și pufoase. Amestecați ouăle, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea în amestecul de ouă. Rezervați 1/2 cană din batoanele de bomboane tocate pentru topping. Amestecați bomboanele rămase în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Întindeți aluatul într-o tigaie de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Presărați bomboanele rezervate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă, apoi se taie în pătrate.