Canapele Cu Rozetă De Ridiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați canapele cu rozetă de ridiche. Această rețetă face 8 porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de produs de brânză cremă de proces, pâine, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Canapele de ridiche cu unt Negru-măsline, Tartine de Anchoa (tartine de hamsii), și Produse De Patiserie Cu Rozetă Cu Puf Crem.
Instrucțiuni
Tăiați 2 runde din fiecare felie de pâine, folosind un tăietor de biscuiți de 2 inci. Rezervați excesul de pâine pentru o altă utilizare.
Așezați rundele pe o foaie de copt; fierbeți 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 1 până la 2 minute pe o parte sau până devin aurii.
Combinați crema de brânză și ceapa verde.
Întindeți amestecul de brânză uniform pe părțile neprăjite ale rundelor de pâine. Completați fiecare cu 1 linguriță de ridiche, apăsând ușor în amestecul de brânză.