Campanelle cu sos picant de mentă
Campanelle cu sos de menta picant necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 417 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Campanelle Cu Sos De Usturoi Prăjit, Campanelle + cârnați italieni, mazăre și sos de cremă Parmigiano Reggiano, și Înveliș de salată cu Gnocchi de creveți și sos picant de mentă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru paste: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron de servire.
Adăugați brânza și aruncați până se acoperă.
Combinați menta, brânza, uleiul, chile și usturoiul într-un robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați sosul în paste și aruncați până se acoperă.