Fluturașul fript francez este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 135 de porții. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet balsamic, cambulă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Cambulă Friptă Franceză, Flounder Fript (Atât De Ușor!), și Flounder fript cu lămâie-usturoi cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Sos: puneți toate ingredientele sosului [totul etichetat "pentru sos"] împreună în blender și amestecați până se omogenizează și dați-le la frigider timp de 2 ore pentru a "vindeca" sau a se îngroșa puțin.Prep: scor top de cambulă în model de diamant, cratimă cu grijă cu suc de lamaie, se adauga usturoi, si se presara cu vârf de cuțit de piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cambulă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Periați liberal cu sos și fierbeți timp de 2 minute, perindând încă o dată. Întoarceți-vă la fiert încă 2-4 minute sau până când peștele este ușor și fulgios atunci când este împins ușor cu furculița.Ar trebui să aveți suficient sos pentru 8 pești și, prin urmare, [în funcție de câți pești coaceți], va rămâne sos pentru salată, baie de legume etc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.