Cambulă Cu Sos De Creveți

Cambulă Cu Sos De Creveți
Flounder cu sos de creveți este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 220 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați creveți, piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 43%. Rețete similare sunt Cambulă cu umplutură de creveți pentru 2, Cambulă Umplută Cu Creveți, și Cambulă cu umplutură de creveți.

Instrucțiuni

1
Presărați fiecare file de plată cu suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2
Rulați fiecare file în jurul unui creveți și asigurați-l cu o scobitoare. Tăiați creveții rămași; pus deoparte. Aranjați fileurile laminate cu cusătura în jos într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 425 de euro timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță și creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrevețiCreveți
PeștePește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
3
Între timp, într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina; adăugați treptat laptele, muștarul, piperul alb și sarea rămasă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
MuștarMuștar
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați creveții rămași. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa si crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Serviți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Flounder funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista