Calzone este un fel principal mediteranean. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 4 și costă 5,87 USD per porție . O porție conține 1678 de calorii , 57 g de proteine și 57 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și luați ciuperci, usturoi, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Calzone de cârnați și Calzone de somon afumat și mascarpone .
Instrucțiuni
1
Mai întâi, fă-ți aluatul de pizza. Preîncălziți cuptorul la 450 până la 500 de grade F, apoi rupeți aluatul tăiat în 4 bucăți și întindeți fiecare pe o suprafață înfăinată. Vrei să le obțineți aproximativ circulare, de aproximativ grosimea unui dolar de argint și 12 inci în diametru. Acum puteți fie să le păstrați la frigider, stivuite și separate cu folie de aluminiu unsă cu ulei de măsline și pudrată cu făină, până când sunteți gata să le gătiți, fie puteți pune topping-ul și le puteți găti imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Mozzarella De Bună Calitate, Ruptă în Bucăți
Lingura Rasa Sare De Mare
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare
Frunze De Spanac, Spalate Si Uscate
2
Turnați un strop mare de ulei de măsline într-o tigaie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și amestecați puțin în uleiul încins înainte de a adăuga usturoiul feliat și cimbrul. Prăjiți până când ciupercile sunt fierte și miros fantastic. Introduceți untul și aruncați ciupercile în el pentru a le face gustoase și strălucitoare. Se condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Adăugați sosul de roșii în tigaie și amestecați. Gatiti cateva minute, apoi adaugati spanacul (in loturi daca este nevoie) si amestecati din nou. Fierbeți lichidul până când rămâneți cu un amestec dens, gustos, care nu este prea umed (altfel se va sparge prin aluat când gătiți calzone).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Împărțiți uniform amestecul de ciuperci și spanac între cele 4 baze de pizza și întindeți-l frumos. Acoperiți cu bucăți de mozzarella și asezonați cu sare și piper. Pentru a vă face calzone, ridicați cu atenție marginea îndepărtată a aluatului de pizza și trageți-l peste partea de sus spre tine - practic trebuie să îl îndoiți în jumătate (imaginați-vă că arată ca o pastă mare Cornish!). Strângeți marginile astfel încât niciunul din umplutură să nu se poată vărsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați calzonul unul lângă altul pe o foaie de copt cu făină, (folosește 2 dacă este necesar), piatră de pizza sau placa de granit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
7
Gătiți 10 până la 15 minute pe fundul cuptorului preîncălzit până când aluatul este umflat și auriu deasupra, iar umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Cerneți făina și sarea pe o suprafață de lucru curată și faceți o adâncitură în mijloc. Într-o cană mare de măsurare, amestecați drojdia, zahărul și uleiul de măsline în apă și lăsați câteva minute, apoi turnați în fântână. Cu ajutorul unei furculițe, introduceți făina treptat din lateral și amestecați-o în lichid. Continuați să amestecați, adăugând cantități mai mari de făină și, când totul începe să se adună, amestecați restul de făină cu mâinile curate, pudrate cu făină. Frământați până obțineți un aluat neted, elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
9
Puneți bila de aluat într-un castron mare pudrat cu făină și făinați deasupra. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă și puneți-l într-o cameră caldă timp de aproximativ 1 oră până când aluatul își dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Acum scoateți aluatul pe o suprafață tăiată cu făină și frământați-l puțin pentru a împinge aerul afară cu mâinile - aceasta se numește împingerea aluatului. Puteți fie să-l folosiți imediat, fie să îl păstrați, învelit în folie de plastic, în frigider (sau congelator) până când este necesar. Dacă îl folosiți imediat, împărțiți aluatul în câte bile mici doriți pentru a face pizza - această cantitate de aluat este suficientă pentru a face aproximativ șase până la opt pizza medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Din punct de vedere al timpului, este o idee bună să rulați pizza cu aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de a le găti. Nu le întindeți și lăsați-le să atârnă câteva ore, totuși - dacă lucrați în prealabil așa este mai bine să lăsați aluatul, acoperit cu folie de plastic, la frigider. Cu toate acestea, dacă doriți să le întindeți, astfel încât să aveți un lucru mai puțin de făcut când oaspeții dvs. sunt rotunzi, pur și simplu întindeți aluatul în cercuri aspre, de aproximativ 1/4 inch grosime, și puneți-le pe bucăți puțin mai mari de măsline. folie de aluminiu frecata cu ulei si prafata cu faina. Puteți apoi să stivuiți pizza, să le acoperiți cu folie de plastic și să le puneți în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Aluat De Pâine De Porumb
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick