Calmar la grătar cu sos de lămâie

Calmarul la grătar cu sos de lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 141 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, capere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper, Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper, și Salată De Calmar La Grătar Cu Lămâie, Capere Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente și 1 linguriță de ulei într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă prin jgheabul alimentar; procesați până la omogenizare.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Se adaugă ardeiul gras și ceapa și se lasă deoparte.
Combinați restul de 1 linguriță de ulei și calmar; aruncați bine.
Presărați sare și piper negru peste calmar.
Așezați calmarul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.
Tăiați calmarul în fâșii subțiri; se adaugă la amestecul de măsline, aruncând pentru a acoperi.