Caldo Verde
Caldo Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, sare, bulion de vită degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caldo Verde, Caldo Verde, și Caldo Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați chorizo în felii groase de 1/4 inch. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, amestecați chorizo adesea până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape pentru a se scurge. Scoateți lingura și aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, în tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și amestecați des până se limpezesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți chorizo în tigaie și adăugați bulion de pui și vită, cartofi, morcov, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când cartofii și morcovul sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Între timp, clătiți și scurgeți varza.
Tăiați și aruncați coastele centrale dure; tăiați frunzele transversal în felii de 1/4 inch lățime.
Adăugați varză și varză în supă și amestecați ocazional până se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.