Caldo Verde

Caldo Verde
Caldo Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, sare, bulion de vită degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caldo Verde, Caldo Verde, și Caldo Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați chorizo în felii groase de 1/4 inch. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, amestecați chorizo adesea până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape pentru a se scurge. Scoateți lingura și aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și amestecați des până se limpezesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți chorizo în tigaie și adăugați bulion de pui și vită, cartofi, morcov, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când cartofii și morcovul sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, clătiți și scurgeți varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
4
Tăiați și aruncați coastele centrale dure; tăiați frunzele transversal în felii de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Adăugați varză și varză în supă și amestecați ocazional până se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
KaleKale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista