Caldo de Costilla (bulion de coaste de vită columbiene)

Caldo de Costilla (bulion columbian de coaste de vită) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 714 calorii. 329 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați achiote măcinate, coriandru, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Sudado de Costillas de Res (tocană de coaste scurte de vită columbiană), Caldo de Papas con Espinazo (supă columbiană de cartofi-porc), și Tatemado de Costilla de Res (coaste scurte Tatemado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coastele într-o oală mare cu chimen, sare achiote, piper și apă.Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ o oră.
Așezați usturoiul, ceapa și ceapa într-un blender cu 1/4 cană de apă și amestecați timp de aproximativ 1 minut.
Adăugați acest amestec în oală și gătiți încă 40 de minute.
Adăugați jumătate din coriandru, cartofi și morcovi. Condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 25 până la 30 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Se presară coriandru tocat și se servește cald.