Caldo de Costilla (bulion de coaste de vită columbiene)

Caldo de Costilla (bulion de coaste de vită columbiene)
Caldo de Costilla (bulion columbian de coaste de vită) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 714 calorii. 329 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați achiote măcinate, coriandru, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Sudado de Costillas de Res (tocană de coaste scurte de vită columbiană), Caldo de Papas con Espinazo (supă columbiană de cartofi-porc), și Tatemado de Costilla de Res (coaste scurte Tatemado) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-o oală mare cu chimen, sare achiote, piper și apă.Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați usturoiul, ceapa și ceapa într-un blender cu 1/4 cană de apă și amestecați timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați acest amestec în oală și gătiți încă 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați jumătate din coriandru, cartofi și morcovi. Condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 25 până la 30 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se presară coriandru tocat și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista