Calcan sotat cu andive fierte, Flan de rădăcină de țelină, trufe negre și Nage de usturoi
Calcanul sotat cu andive fierte, Flan de rădăcină de țelină, trufe negre și Nage de usturoi ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână vin precum chardonnay, gălbenușuri de ou, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui fiert cu rădăcină de țelină și usturoi, Salată Belgiană De Andive, Rădăcină De Țelină Și Pere Cu Vinaig De Alune, și Cicoare înăbușită cremoasă / andive belgiană și țelină cu mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați andivele, tăiați părțile în jos, într-o tigaie mare de mică adâncime sau într-un vas de fiert cu capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se presară sare, se toarnă în stoc și se aranjează bucăți portocalii în jurul tigaie. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. (Andive poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește la temperatura camerei și se aruncă portocalele, apoi se dă la frigider, acoperit, în lichid de fiert. Pentru a reîncălzi, adăugați 1/2 cană de pui proaspăt și fierbeți, acoperit, la foc moderat până la cald, 5 până la 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Portocaliu
Andive
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. strat ramekins sau folie de aluminiu cupe briose cu ulei vegetal spray sau perie cu ulei vegetal. În oală mare combinați rădăcina de țelină și apa sărată rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Telina
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Garnituri De Brioșă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
2
În timp ce rădăcina de țelină fierbe, într-o cratiță mică la foc moderat, smântână caldă până abia fierbe (nu lăsați să fiarbă), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Forțați rădăcina de țelină prin moara de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
4
Transferați 1 1/2 căni de rădăcină de țelină în blender, rezervând resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați smântână fierbinte și procesați pe mediu până când este cremoasă și netedă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
6
Adăugați sare și procesați doar până se combină, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Într-un castron mare, bateți ușor gălbenușurile de ou. Adăugați încet rădăcina de țelină pur și simplu, amestecând constant pentru a evita coagularea. Se strecoară amestecul prin sită cu ochiuri fine, apoi se toarnă în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Polonic
Sita
Bol
8
Transferați ramekins într-o tigaie mare de prăjire și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins. Acoperiți întreaga tigaie cu folie și, folosind scobitoarea, faceți găuri mici la 3 inci distanță pe toată suprafața foliei pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Scobitori
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De Aluminiu
9
Coaceți până când flanele sunt setate, 20 până la 25 de minute, apoi transferați ramekins în raft. (Flanele pot fi pregătite cu până la 2 zile înainte. Se da la frigider in ramekins, bine infasurate, apoi se reincalzeste in tigaie mare umpluta cu apa fierbinte in cuptorul de 325 F pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Într-o cratiță mică, combinați căței de usturoi și apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, apoi se scurge, se adaugă apă rece proaspătă și se aduce la fierbere din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge, se adaugă vin și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când lichidul se reduce cu 1/2, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
3
Se adaugă bulionul de pui și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când lichidul se reduce cu 1/2, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
4
Se transferă în blender, se adaugă unt și sare și se amestecă pe mediu până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mică, se acoperă și se menține cald la foc foarte mic, până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie Cu Sos
6
Bateți înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Încălziți tigaia din fontă sau oțel inoxidabil la foc mare până aproape de fumat, apoi adăugați 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați 4 fileuri pe ambele părți cu sare și transferați, cu pielea în sus (va exista o dungă de culoare roz care va alerga în centrul peștelui unde se afla coloana vertebrală) pentru a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 lingură de unt și căutați, fără să vă mișcați, până când partea inferioară se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileul, reduceți focul până la moderat ridicat și continuați să gătiți până când este opac, mai puțin de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, ștergeți tigaia curată și gătiți peștele rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
1
Transferați 2 jumătăți de andive în centrul fiecărei farfurii. Rulați un cuțit mic, subțire sau o spatulă offset în jurul marginilor interioare ale ramekinelor pentru a slăbi flancurile, apoi întoarceți 1 pe partea laterală a fiecărei plăci. Puneți nage de usturoi peste andive și acoperiți cu calcan. Radeți 1 linguriță de trufă peste fiecare File și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Usturoi
Calcan
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.