Calas

Calas
Calas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 56 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, orez, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Calas, New Orleans Calas, și Calas Fried Rice Fritters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți apă caldă peste orez; mash orez cu o furculiță până aproape neted. Se amestecă praful de copt, sarea și nucșoara. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat făina și ouăle în amestecul de orez, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BatetiBateti
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați amestecul de orez cu linguri de nivel în tigaie. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți blinele din tigaie cu o lingură cu fante. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista