Calas
Calas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 56 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, orez, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Calas, New Orleans Calas, și Calas Fried Rice Fritters pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un castron mediu.
Stropiți apă caldă peste orez; mash orez cu o furculiță până aproape neted. Se amestecă praful de copt, sarea și nucșoara. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat făina și ouăle în amestecul de orez, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați amestecul de orez cu linguri de nivel în tigaie. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Scoateți blinele din tigaie cu o lingură cu fante. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Se presară cu zahăr pudră.