Calamari picante cu slănină și Scallions
Calamari picant cu slănină și Scallions ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de slănină, fulgi de ardei roșu, calmar curat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Calamari prăjiți cu maioneză picantă, Calamari prăjiți cu Marinaran picant peste Linguine, și Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți calmarul sub apă rece, apoi uscați-l între prosoape de hârtie. Înjumătățiți tentaculele mari pe lungime și tăiați corpurile (inclusiv clapele, dacă sunt atașate) transversal în inele de 1/2 inch lățime.
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana devine aurie si crocanta, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Aruncați calmarul cu 1/4 linguriță sare.
Încălziți grăsimea rămasă în tigaie la foc mare până când este foarte fierbinte, apoi sotati calmarul cu scallions și fulgi de ardei roșu până când sunt fierte, aproximativ 3 minute.
Serviți calmarul imediat, presărat cu slănină.