Calamari
Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de cocktail, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari.
Instrucțiuni
Tăiați corpurile calmarului mai mare în inele de 1/2 inch. Calmarul mai mic ar trebui să fie prăjit întreg. Asigurați-vă că calmarul a fost clătit și bătut cât mai uscat posibil.
Preîncălziți cuptorul la 20
Așezați o grătar pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-o oală sau cuptor olandez, se pune la foc mediu-mare și se încălzește la 36
Așezați făina într-un castron puțin adânc.
Când uleiul ajunge la 365, aruncați mai multe bucăți de calmar în făină și aruncați pentru a acoperi complet. Se scutură excesul de făină, apoi se prăjește în uleiul încins până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Folosind o strecurătoare cu plasă de sârmă, transferați calmarul pe grătar. Continuați să prăjiți, menținând întotdeauna temperatura și fără a aglomera oala.
Serviți imediat, cu sos de cocktail pentru scufundare, dacă doriți.