Calamari

Calamari
Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de cocktail, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari.

Instrucțiuni

1
Tăiați corpurile calmarului mai mare în inele de 1/2 inch. Calmarul mai mic ar trebui să fie prăjit întreg. Asigurați-vă că calmarul a fost clătit și bătut cât mai uscat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați o grătar pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-o oală sau cuptor olandez, se pune la foc mediu-mare și se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Sare și piper calmarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CalmarCalmar
6
Așezați făina într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Când uleiul ajunge la 365, aruncați mai multe bucăți de calmar în făină și aruncați pentru a acoperi complet. Se scutură excesul de făină, apoi se prăjește în uleiul încins până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Folosind o strecurătoare cu plasă de sârmă, transferați calmarul pe grătar. Continuați să prăjiți, menținând întotdeauna temperatura și fără a aglomera oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CalmarCalmar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți imediat, cu sos de cocktail pentru scufundare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista