Cakespy: Buche de Ziua Recunostintei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cakespy: Buche de Thanksgiving. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 561 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 198 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, glazură de scris, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cakespy: Ziua Recunostintei Cookie Curcani, Cakespy: Ziua Recunostintei Resturi De Afine Nuci Pătrate, și Cakespy: tort de Ziua Recunoștinței din curcan adevărat! Și Resturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de copt de 15 x 10 x 1 inch cu hârtie pergament. Pulverizați pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până când sunt groase și galbene. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și tot dovleacul, bătând la înălțime până când zahărul este în mare parte dizolvat.
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de gălbenuș de ou.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea; pliați în amestec de dovleac.
Se întinde în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește aproximativ 5 minute, suficient de mult încât tortul să se întărească. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie curat, praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia pergament.
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă; lăsați-l să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Pregătiți umplutura. Într-un mixer electric, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia până se omogenizează (va fi o consistență tartinabilă, puțin mai puțin rigidă decât o glazură de brânză cremă). Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform, aproape, dar nu chiar până la margini (când o rulați înapoi, glazura va umple capetele neacoperite).
Rulează din nou. Acoperiți și răciți până când este ferm.
Tăiați o felie mică de la fiecare capăt al tortului pentru a vă asigura că este plat pe capete-din aceste resturi, dacă doriți, puteți tăia o bucată de tort într-un cerc mic, pe care îl puteți fixa pe lateral fie cu un pic de umplutură rămasă, fie folosind o scobitoare (aceasta va fi "ramura" din lateral).
Pregătiți glazura. Într-un mixer electric, combinați crema de brânză și untul și bateți până devine pufos.
Adăugați zahărul cofetarilor, puțin câte puțin, până când glazura a atins consistența dorită (am folosit aproximativ 3 1/2 căni).
Adăugați vanilia și pudra de cacao și amestecați până se încorporează complet.
Întindeți glazura pe tortul răcit (în funcție de textura tortului finit, poate doriți să aplicați mai întâi un strat de firimituri, dar am constatat că nu este nevoie).
Lăsați tortul să se răcească aproximativ o jumătate de oră, apoi aplicați detaliile jurnalului pe tort-am folosit glazura albă de scris a lui Wilton.
Dacă doriți, garnisiți cu curcani de marțipan: amestecați o bucată de marțipan de dimensiunea unei mingi de golf cu colorant alimentar (am folosit 2 picături de roșu, 4 picături de galben și o picătură minusculă de verde) pentru a face un tip bogat, ars de Sienna, de culoare de curcan gătit; separați într-o minge mare și două mai mici; rotiți-o pe cea mare într-un oval, iar bucățile mai mici în forme de lacrimă, dar cu un capăt contondent; acestea sunt copanele tale. Formați bucăți mici de marțipan alb pentru a forma mini oase și atașați-le la piesele de toiag; asamblați totul și adăugați alte detalii de marțipan după cum doriți.