Cakespy: Buche de Ziua Recunostintei

Cakespy: Buche de Ziua Recunostintei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cakespy: Buche de Thanksgiving. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 561 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 198 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, glazură de scris, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cakespy: Ziua Recunostintei Cookie Curcani, Cakespy: Ziua Recunostintei Resturi De Afine Nuci Pătrate, și Cakespy: tort de Ziua Recunoștinței din curcan adevărat! Și Resturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de copt de 15 x 10 x 1 inch cu hârtie pergament. Pulverizați pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până când sunt groase și galbene. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și tot dovleacul, bătând la înălțime până când zahărul este în mare parte dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea; pliați în amestec de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se întinde în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește aproximativ 5 minute, suficient de mult încât tortul să se întărească. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie curat, praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă; lăsați-l să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Pregătiți umplutura. Într-un mixer electric, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia până se omogenizează (va fi o consistență tartinabilă, puțin mai puțin rigidă decât o glazură de brânză cremă). Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform, aproape, dar nu chiar până la margini (când o rulați înapoi, glazura va umple capetele neacoperite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
9
Rulează din nou. Acoperiți și răciți până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați o felie mică de la fiecare capăt al tortului pentru a vă asigura că este plat pe capete-din aceste resturi, dacă doriți, puteți tăia o bucată de tort într-un cerc mic, pe care îl puteți fixa pe lateral fie cu un pic de umplutură rămasă, fie folosind o scobitoare (aceasta va fi "ramura" din lateral).
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
11
Pregătiți glazura. Într-un mixer electric, combinați crema de brânză și untul și bateți până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12
Adăugați zahărul cofetarilor, puțin câte puțin, până când glazura a atins consistența dorită (am folosit aproximativ 3 1/2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
13
Adăugați vanilia și pudra de cacao și amestecați până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
14
Întindeți glazura pe tortul răcit (în funcție de textura tortului finit, poate doriți să aplicați mai întâi un strat de firimituri, dar am constatat că nu este nevoie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Lăsați tortul să se răcească aproximativ o jumătate de oră, apoi aplicați detaliile jurnalului pe tort-am folosit glazura albă de scris a lui Wilton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scrierea GlazuriiScrierea Glazurii
16
Dacă doriți, garnisiți cu curcani de marțipan: amestecați o bucată de marțipan de dimensiunea unei mingi de golf cu colorant alimentar (am folosit 2 picături de roșu, 4 picături de galben și o picătură minusculă de verde) pentru a face un tip bogat, ars de Sienna, de culoare de curcan gătit; separați într-o minge mare și două mai mici; rotiți-o pe cea mare într-un oval, iar bucățile mai mici în forme de lacrimă, dar cu un capăt contondent; acestea sunt copanele tale. Formați bucăți mici de marțipan alb pentru a forma mini oase și atașați-le la piesele de toiag; asamblați totul și adăugați alte detalii de marțipan după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Copane De PuiCopane De Pui
MarțipanMarțipan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista