Cakespy: Blondie-Topped Negrese
Reteta Cakespy: Blondie-Topped negrese ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 342 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Blondie-Topped Negrese, Cakespy: Mimosa Negrese, și Blondie Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți cu generozitate fundul și părțile laterale ale unei tigaie mari (am folosit o tigaie alungită de 3 litri, de 9x16 inci). Îmi imaginez că probabil ați putea împărți aluatul între două tigăi de copt de 8x8 inci.
Pregătiți stratul de brownie.
Bateți împreună cacao, făină, sare și nuci (dacă le folosiți), într-un bol mare de amestecare.
Cu un mixer electric, bateți untul topit și zahărul împreună într-un bol separat. Bateți ouăle, pe rând, și continuați să bateți până când a ajuns la o culoare netedă, galben deschis și consistență cremoasă. Bate în vanilie.
Adăugați amestecul uscat, puțin câte puțin, bătând la viteză mică până se omogenizează bine. Puneți lingura în tigaia sau tigăile pregătite.
Puneți brownies-urile la cuptor pentru 20 de minute. Nu se vor face, ci vor începe să se stabilească în acest moment; în timp ce se coace, mergeți mai departe și pregătiți-vă aluatul blondie. Dacă brownies-urile dvs. s-au copt timp de 20 de minute înainte de a termina de pregătit aluatul blondie, pur și simplu scoateți-le din cuptor și lăsați-le în tigaie; lăsați cuptorul pornit și încălzit la 350 F.
Este timpul pentru a face aluat blondie. Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Se amestecă nucile pecan sau nucile (sau fără nuci, dacă nu le doriți) și se lasă deoparte.
Cu un mixer electric, bateți untul topit și zahărul brun împreună într-un bol mare de amestecare. Bateți ouăle și vanilia. Bateți amestecul de făină, puțin câte puțin, amestecând bine după fiecare adăugare. Îndoiți ultima dată chipsurile de ciocolată; aluatul dvs. va fi destul de gros.
Puneți ușor aluatul blondie deasupra aluatului de brownie parțial copt, încercând să distribuiți aluatul uniform deasupra; cu toate acestea, nu încercați să întindeți aluatul deasupra stratului de brownie, deoarece acest lucru va face ca stratul de brownie să se despartă inegal. Nu vă faceți griji prea mult dacă pare neuniform, deoarece căldura din cuptor va distribui aluatul puțin mai uniform. Vor exista câteva locuri în care amestecul de brownie se aruncă deasupra, dar nu este un lucru atât de rău.
Puneți tigaia înapoi în cuptor, timp de 20-30 de minute sau până când stratul blondie începe să se rumenească ușor și o scobitoare introdusă în centru iese în mare parte curată.
Lăsați-le să se răcească în tigaie; s-ar putea chiar să vă gândiți să le refrigerați câteva ore, astfel încât să se poată configura corect.