Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis

Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis
Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 703 calorii, 55g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scallions, scallions, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis, Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, și Bacon și brânză Cheddar crupe caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a începe coulis ardei roșu, Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe plită, aduceți bulionul de pui, ceapa, usturoiul și vinul la foc mic într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Așezați ardeii într-o tigaie de prăjire și prăjiți la cuptor, verificând la fiecare 15 minute și întorcându-i cu clești până când pielea este complet încrețită și carbonizată neagră. Când ardeii sunt gata, folosiți clești pentru a - i pune într-o pungă resigilabilă care (din motive de siguranță) vă sprijiniți pe o farfurie - (amintiți-vă, sunt fierbinți vulcanic!). Închideți cu grijă punga închisă și lăsați-le să transpire timp de 5 minute. Folosiți mănuși de cuptor pentru a preveni arderea în timp ce manipulați punga în pasul următor de alunecare a ardeilor din pungă într-un bol umplut cu câțiva centimetri de apă cu gheață. Apoi, puteți folosi degetele pentru a lucra rapid pentru a aluneca și a arunca pielea ardeilor în timp ce sunt în apă. Veți rămâne cu ardei roșii frumos gătite, cu o culoare minunată. Se toacă ardeii și se adaugă în amestecul de bulion de pui care fierbe și se continuă fierberea până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Creați o suspensie de amidon de porumb într-o cantitate mică de apă și adăugați la sosul de ardei roșu. Procesați coulisul într-un blender până când se obține o consistență netedă. Apoi condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru grâu: aduceți apa pentru grâu la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați crupe și creveți tocați, reduceți căldura și gătiți până când crupele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
6
Se ia de pe foc și se amestecă în scallions, roșii, cilantro, slănină și brânză și se păstrează acoperit într-un loc cald.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Pentru pește: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Înveliți ambele părți ale snapperului roșu cu sare și piper și condiment Cajun. Apoi, pe plită, încălziți puțin ulei de semințe de struguri într-o tigaie mare antiaderentă, iar când începe să strălucească, sotează creveții doar până devin roz, apoi îndepărtează creveții pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, căutați fiecare parte a peștelui. (Când așezați fileul în tigaie, lăsați-l netulburat câteva minute pentru a permite condimentului să se gătească pe suprafața peștelui.) Gatiti pana se rumeneste, apoi terminati la cuptor pentru inca 2-3 minute si scoateti-l sa se odihneasca timp de 5-8 minute. (Vă rugăm să aveți grijă să evitați gătitul excesiv al peștelui, deoarece acesta va continua să gătească chiar și după ce îl scoateți din cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Red SnapperRed Snapper
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați o parte din grâu în mijlocul plăcii de servire, apoi poziționați un file de pește deasupra și stropiți coulisul în jurul peștelui. Sus cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
10
Garnisiți din belșug cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista