Cajun Pui Alfredo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Cajun Chicken Alfredo. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1167 calorii, 50g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 4. 60 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ulei de măsline, condimente înnegritoare, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cajun Pui Alfredo, Cajun Pui Alfredo 2, și Paste Alfredo cu pui condimentat Cajun.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Dragați pieptul de pui în condimentul înnegritor și puneți-l într-o tigaie din fontă la foc foarte mare. Înnegriți ambele părți ale puiului și puneți-le la cuptor timp de 10 minute sau până când temperatura internă a puiului atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Se taie în benzi pe părtinire și se lasă deoparte.
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Se adaugă usturoiul și se caramelizează ușor. Apoi adăugați roșiile uscate la soare și feliile de pui. Deglazează tigaia cu vinul alb.
Adăugați smântâna grea, creșteți focul la foc mic și reduceți sosul de smântână la jumătate.
Când sosul de smântână are consistența dorită, amestecați 1/2 cană parmezan, sare, piper și paste.
Puneți pastele pe farfurii mari cu margini, turnați sosul peste paste și garnisiți cu scallions și restul de 1/4 cană parmezan.