Reteta Cajun creveți-și-porumb Bisque este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest fel principal are 293 calorii, 35g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, condimente cajun, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cajun creveți și porumb, Porumb Cajun și creveți, și Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele cinci ingrediente într-un cuptor olandez și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți amestecul de lapte timp de 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă porumbul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați creveții și gătiți timp de 2 minute sau până când creveții sunt gata.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.