Cajun-creveți Afumați condimentați cu R Oliftmoulade
Cajun-condimentat afumat creveți cu R fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 266 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, cimbru, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Înveliș de creveți înnegrit cu slănină BBQ și Cajun Remoulade, Cojiți și mâncați creveți condimentați cu Chipotle Remoulade, și Prăjituri de somn Cajun cu Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; se scurge.
Pentru a pregăti creveții, combinați boia de ardei și următoarele 9 ingrediente (prin ardei roșu).
Combinați uleiul de măsline și creveții într-un bol și aruncați pentru a acoperi.
Presărați creveții cu frecați și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Pentru a pregăti rmoulade, combinați maioneza și următoarele 10 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mediu.
Scoateți gălbenușurile din ouă; aruncați gălbenușurile sau rezervați-le pentru o altă utilizare. Se toacă fin albușurile de ou și se amestecă în amestecul de maioneză. Capac; rece.
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte la înălțime și lăsând o parte fără căldură. Străpungeți fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia pe elementul de căldură pe partea încălzită a grătarului; adăugați așchii de lemn în tigaie.
Lăsați așchii de lemn să stea 15 minute sau până la fumat; reduceți căldura la mediu. Coat grill rack cu spray de gătit; loc pe gratar.
Așezați creveții într-o tigaie la grătar; așezați tigaia pe grătar peste partea neîncălzită. Acoperiți și grătați 15 minute sau până când se termină creveții, amestecând după 7 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris