Caise Hamantaschen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Hamantaschen de caise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ouă, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Unt de caise Lekvar - umplutură de caise pentru Hamantaschen, Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen, și Hamantaschen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caisele într-un castron mediu.
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi și lăsați deoparte să se înmoaie timp de 1 oră.
Bateți împreună făina și praful de copt într-un castron mediu.
Bateți împreună ouăle, 1 cană de zahăr și coaja de lămâie și coaja de portocală într-un castron mare, amestecând până când zahărul este dizolvat și amestecul este cremos și spumos. Cernem amestecul de făină în amestecul de ouă, amestecând împreună cu o lingură de lemn până se combină și se formează un aluat. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Scurgeți caisele într-o strecurătoare, amestecând pentru a elimina apa de suprafață, apoi ștergeți-le pe prosoape de hârtie.
Transferați-le pe o placă de tocat sau un bol și tocați-le mărunt.
Se amestecă caisele, nucile dacă se utilizează și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu, amestecând până se combină bine.
Faceți prăjiturile. Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pulverizați două foi de copt cu spray de gătit antiaderent.
Întindeți aluatul pe o placă ușor făinată la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cercuri de 3 inci (folosiți un tăietor de biscuiți).
Așezați o lingură generoasă de umplutură în centrul fiecărui cerc, apoi pliați trei laturi, astfel încât cookie-ul să arate ca o pălărie cu 3 colțuri, ciupind marginile aluatului împreună, dar lăsând centrul deschis așa cum se arată în fotografie. Adunați resturile de aluat și reroll; tăiați și completați în același mod. Aranjați fursecurile pe foile de copt pregătite și periați ușor cu spălarea ouălor, ceea ce le va oferi o culoare frumoasă.
Coaceți până când patiseria se rumeneste—20 până la 25 de minute.
Transferați fursecurile de pe foile de copt pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Cookie-urile Sandwich sunt și ele frumoasepentru o prezentare diferită (mai ales dacă doriți să salvați forma pălăriei pentru Purim), transformați-le în cookie-uri sandwich. Folosiți un tăietor mic pentru a îndepărta centrele din jumătate din cercurile pe care le-ați decupat.
Întindeți umplutura peste cercuri întregi și așezați un cerc decupat deasupra fiecăruia.
Coaceți ca mai sus. Puteți praf prăjiturile răcite cu zahăr de cofetari, dacă doriți.Folosiți migdale pentru Paște această rețetă poate fi ușor transformată pentru a servi la Paște.Pur și simplu înlocuiți făina de migdale albite măcinate și omiteți praful de copt și amestecați conform instrucțiunilor pentru Hamantaschen. Aluatul va fi prea lipicios pentru a se întinde, așa că alegeți una dintre următoarele opțiuni pentru a modela și coace fursecurile.Cookie-uri amprenta. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore. Ciupiți bucățile de mărimea nucului, rotiți-le în bile și aranjați-le pe o foaie de copt, apăsând o scobitură în centrul fiecăruia cu degetul mare. Umpleți golurile cu umplutura de caise și coaceți timp de 15 minute.Feliați și coaceți fursecuri. Formați aluatul într-un buștean de aproximativ 2 inci în diametru și înfășurați în folie de plastic; congelați peste noapte. Feliați grosimea de 1/4 inch și coaceți timp de 12 minute. Faceți prăjituri sandwich cu umplutura de caise, dacă doriți.
Din Noua masă evreiască: rețete moderne de sezon pentru mâncăruri tradiționale de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray cu David Hagedorn. Text copyright 2013 de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray; fotografii Copyright 2013 de Renee comet. Publicat de St. Martin ' s Press.