Caise Hamantaschen

Caise Hamantaschen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Hamantaschen de caise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ouă, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Unt de caise Lekvar - umplutură de caise pentru Hamantaschen, Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen, și Hamantaschen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
2
Așezați caisele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi și lăsați deoparte să se înmoaie timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se amestecă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Bateți împreună făina și praful de copt într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Bateți împreună ouăle, 1 cană de zahăr și coaja de lămâie și coaja de portocală într-un castron mare, amestecând până când zahărul este dizolvat și amestecul este cremos și spumos. Cernem amestecul de făină în amestecul de ouă, amestecând împreună cu o lingură de lemn până se combină și se formează un aluat. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
BolBol
7
Faceți umplutura.
8
Scurgeți caisele într-o strecurătoare, amestecând pentru a elimina apa de suprafață, apoi ștergeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Transferați-le pe o placă de tocat sau un bol și tocați-le mărunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
10
Se amestecă caisele, nucile dacă se utilizează și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
NuciNuci
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Faceți prăjiturile. Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pulverizați două foi de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Întindeți aluatul pe o placă ușor făinată la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
13
Tăiați cercuri de 3 inci (folosiți un tăietor de biscuiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
14
Așezați o lingură generoasă de umplutură în centrul fiecărui cerc, apoi pliați trei laturi, astfel încât cookie-ul să arate ca o pălărie cu 3 colțuri, ciupind marginile aluatului împreună, dar lăsând centrul deschis așa cum se arată în fotografie. Adunați resturile de aluat și reroll; tăiați și completați în același mod. Aranjați fursecurile pe foile de copt pregătite și periați ușor cu spălarea ouălor, ceea ce le va oferi o culoare frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Coaceți până când patiseria se rumeneste—20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Transferați fursecurile de pe foile de copt pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
17
Cookie-urile Sandwich sunt și ele frumoasepentru o prezentare diferită (mai ales dacă doriți să salvați forma pălăriei pentru Purim), transformați-le în cookie-uri sandwich. Folosiți un tăietor mic pentru a îndepărta centrele din jumătate din cercurile pe care le-ați decupat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri SandwichCookie-uri Sandwich
18
Întindeți umplutura peste cercuri întregi și așezați un cerc decupat deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
19
Coaceți ca mai sus. Puteți praf prăjiturile răcite cu zahăr de cofetari, dacă doriți.Folosiți migdale pentru Paște această rețetă poate fi ușor transformată pentru a servi la Paște.Pur și simplu înlocuiți făina de migdale albite măcinate și omiteți praful de copt și amestecați conform instrucțiunilor pentru Hamantaschen. Aluatul va fi prea lipicios pentru a se întinde, așa că alegeți una dintre următoarele opțiuni pentru a modela și coace fursecurile.Cookie-uri amprenta. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore. Ciupiți bucățile de mărimea nucului, rotiți-le în bile și aranjați-le pe o foaie de copt, apăsând o scobitură în centrul fiecăruia cu degetul mare. Umpleți golurile cu umplutura de caise și coaceți timp de 15 minute.Feliați și coaceți fursecuri. Formați aluatul într-un buștean de aproximativ 2 inci în diametru și înfășurați în folie de plastic; congelați peste noapte. Feliați grosimea de 1/4 inch și coaceți timp de 12 minute. Faceți prăjituri sandwich cu umplutura de caise, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Migdale AlbeMigdale Albe
Cookie-uri SandwichCookie-uri Sandwich
Praf De CoptPraf De Copt
MigdaleMigdale
CaiseCaise
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
20
Din Noua masă evreiască: rețete moderne de sezon pentru mâncăruri tradiționale de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray cu David Hagedorn. Text copyright 2013 de Todd Gray și Ellen Kassoff Gray; fotografii Copyright 2013 de Renee comet. Publicat de St. Martin ' s Press.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Revista